Jouw gids in verandering

Dat is wie we zijn. Wij richten jouw veranderorganisatie in. Wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

De sleutel tot succes

Als onafhankelijk PMO (Project Managment Office) helpen wij organisaties hun transformatie doelen te behalen. Zorgen dat projecten op koers blijven, worden beheerst op tijd, geld en scope, en de beoogde doelen bereiken.

Maar liefst 65% van de business transformatie initiatieven faalt!

Heart icon
De oranje(r) stijl van PMO

Bij Oranjer verleggen we grenzen in een wereld die vaak als 'blauw' wordt gezien. Daar waar hiërarchie en controle overheersen. Als onafhankelijk PMO van jouw programma bieden wij duidelijkheid en inzicht en staat de menselijke maat altijd voorop.

​Onze missie is om organisaties te helpen op succesvolle wijze hun business transformatie doelstelling te realiseren. ​​​Een goed gemanaged PMO is een must voor elk veranderprogramma.

Op een rijtje

Op een rijtje

Op een rijtje

Op een rijtje

Op een rijtje

(Onafhankelijk) PMO

Het succesvol bepalen en beheren van projectmanagement standaarden en processen door het creëren van inzichten, objectiviteit en professionalisering.

Planning & Control

Toegankelijk en transparant. Wij vertalen de data en brengen deze in verbinding met het hier en nu.

Opzetten & besturen

Een programma in goede banen leiden vraagt voortdurend om afstemming. Wij helpen om de belangen van stakeholders in evenwicht te brengen, wat leidt tot een grotere betrokkenheid en support van stakeholders bij de business transformatie.

Wat is jouw uitdaging?
Samen sparren met een heerlijk kopje koffie?

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Verrassende aanpakkers

Het PMO binnen een organisatie is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de sturing van project, programma’s en portfolio's. Door middel van het aanbrengen van structuur in governance, processen, en standaarden. Wij stellen talenten boven deze processen en structuren, wie het weet mag het zeggen. We bouwen met jou aan een programma waar ieder in zijn of haar kracht staat!

Werken zonder bazen

Vanuit ons eigen ondernemerschap geloven wij in de kracht van het collectief. Organiseren zonder franje en met ruimte voor groei en diepgang. Het helpt ons elke dag om te focussen op de kern, op dat wat nodig is. Deze passie brengen wij ook bij onze klanten. De drive om iets succesvols neer te zetten. Met elkaar de krachten bundelen en werken aan een gedeeld doel.