Wij zijn Oranjer

We zijn nieuwsgierige en gedreven vakmensen die kleur toevoegen aan jouw organisatie. Wat maakt ons uniek?

Herken je die blauwe wereld?

Een stugge organisatie, vol regels en structuren. Een omgeving waar voorspelbaarheid en controle zorgen voor een gebrek aan flexibiliteit. Waar hiërarchieën en bureaucratie de boventoon voeren en het meebewegen in deze snel veranderende wereld steeds moeilijker maakt.

Dat veranderen niet vanzelf gaat weten wij als geen ander. Met onze vakkennis brengen wij relevante informatie boven tafel die het mogelijk maakt om de juiste keuzes te maken als het aankomt op scope, tijd & geld.

Heart icon
Ons werk is maatwerk

Wij doen het bij Oranjer net even wat anders. Een organisatie zonder franje, zo transparant en eenvoudig mogelijk. Dat helpt ons elke dag om te focussen op de kern, op dat wat nodig is.  

Met de theorie op zak en een berg aan ervaring weten we wat wel en wat niet werkt. Wij helpen je om de kaders neer te zetten van jouw organisatie. Met de nadruk op “jouw”, geen organisatie is immers hetzelfde.

Geen standaard blauwdruk dus, maar maatwerk!

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Living Light

The energy crisis symbolizes a need for urgent replacement systems. The collaboration between Nova Innova and Plant-e focuses on combining design, science and technology to create a world where plants become part of our energy system.

Brouwerij Kleiburg

Kleiburg brouwt ambachtelijk kloosterbier. Gemaakt met respect voor de eeuwenoude traditie van de brouwers die ons voorgingen, maar altijd met een eigentijdse twist. Net als ons stadsklooster, waar heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Wat is jouw uitdaging?
Samen sparren met een heerlijk kopje koffie?